top of page

Vinsmagning


Vin af høj klasse

Testa Familien vil byde dig velkommen og personligt ledsage dig og fortælle om Acetaia Testa, på en guidet tur med produktsmagning, først og fremmest Balsamo degli Angeli, og også de prestigefyldte vine, marmelade og deres ekstra jomfru olivenolie "Dagli Ulivi degli Angeli".

Familien har traditionen i deres hjerter, passionen for vin, og den kan man opleve når man smager Tenuta degli Angeli, som familien er blevet prisbelønnet for gennem tiden.

La Tenuta degli Angeli er én af de største og mest anerkendte vinproducenter i Lombardiet.

Vingården, kendt som "bomboniera" er skabt med stor lidenskab, og vinfremstillingen stod ekspert og grundlægger Pierangelo Testa for. Han skabte et lille hjørne af paradis, hvor mikroklimaet, jordens rige kalkholdige MARLSTONE, de sydvendte marker, anlægning af terrasser og hans store erfaring skulle sikre en entydig vin.

Stafetten er nu blevet videregivet til den kvindelige side af familien, og La Tenuta degli Angeli administreres i dag af Manuela og døtrene Laura, Roberta og Maria.

Balsamico

Vingården er også den første og eneste i Lombardiet der fremstiller Balsamico i verdensklasse, og Tenuta degli Angeli har vundet mange priser.

Den magiske placering, beliggende på en af de smukkeste bakker i Valcalepio i Bergamo regionen, udstråler en atmosfære af tid der er gået, hvor traditioner er i højsædet og hvor hver af medarbejderne arbejder omhyggeligt og præcist, med den passion som gør, at Testa familiens produkter er helt i top.

.

Balsamicoen modnes i små trætøner på loftet af en middelalderligt tårn fra det 13. århundrede, og opnår dermed en helt unik smag i overensstemmelse med de traditionelle metoder.

Andre sider du vil synes om:
bottom of page